TROUBY GAGGENAU
- ÚVOD
- PRODUKTY
- KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE
- GAGGENAU
- TROUBY GAGGENAU
Trouby řady 400
Jednoduché linie nerezové oceli a skla, absence veškerých úchytek – dveře se otevírají jednoduchým dotykem displeje. Trouby řady 400 se vyrábějí v několika variantách, samozřejmostí je volba pravého či levého otevírání dveří a u 45cm vysokých spotřebičů horní či dolní ovládání tak, abychom co nejlépe splnili estetické požadavky zákazníka. Trouby série 400 jsou vybaveny elektronickou kontrolou teploty a pečícím kamenem.
Vestavný konvektomat
Opravdovou lahůdkou pro domácí kulináře je vestavný konvektomat. Kombinovaná parní trouba vaří, peče, griluje, gratinuje, napařuje, ohřívá, extrahuje šťávy a je schopna i vaření metodou sous-vide. K tomu všemu se umí díky speciálnímu programu a samostatnému přívodu a odpadu vody i sama vyčistit.
Se stylem a vysokou výkonností
Trouby lze dále doplnit nahřívací zásuvkou, která dokáže nahřát talíře i pro 6 až 12 hostů, ale také umí rozmrazovat, pomáhat ve vykynutí těsta a v pomalém vaření. Další možností je rozšíření o vakuovací zásuvku, která umožňuje rychlé a pohodlné zavakuování ryb, masa, zeleniny, ovoce pro optimální skladování či marinování. V kombinaci s konvektomatem Gaggenau lze zdravě připravit pokrmy postupem sous-vide.
Trouby řady 200
Tato řada se vyznačuje vysokou variabilností. Díky své variabilitě umístění se hodí do každého interiéru. Madla trub jsou navíc sladěna s madly lednic Gaggenau a tím umocňují estetický dojem celé kuchyně.
Hlavní funkce vestavných trub Gaggenau řady 200 jsou ovládány otočnými knoflíky, sekundární funkce pak dotykovým displejem.
Trouba EB333
Tato jedinečná trouba s nadčasovým designem je 90cm široká a má vnitřní kapacitu pro vaření 78 litrů. Prostor je tak velký, že se do něj vejdou 4 pečeně nebo rovnou celá husa. Je skoro celá vyráběna ručně a její součástí je i pečící kámen a teplotní sonda. Je asi jednoduché pochopit, proč právě tato trouba je první volbou profesionálních kuchařů pro domácí vaření a experimentování.